Product voorstelling “Hoera! Wij worden papa!!!”

Op vrijdag 4 augustus organiseren wij een productvoorstelling van “Hoera! Wij worden Papa!!!. Op dit gelijknamige boek is er een tentoonstelling ontwikkeld met bijhorende workshops voor kinderen van 4 tot en met 9 jaar.

Receptie op vrijdag 4 augustus.
Graag nodigen wij iedereen graag uit voor een hapje en een drankje om deze doeken uit de tentoonstelling te bekijken. Verder zijn wij ook de hele avond beschikbaar voor vragen over de workshops die wij geven aan de hand van het boek en de tentoonstelling.

Vlaams volksvertegenwoordiger Ann Brusseel zal tijdens de avond een korte toelichting geven vanuit haar ervaringen als voorzitster van het SOGI-netwerk OUToftheBlue en haar ervaringen in de thema’s onderwijs, gelijke kansen  en inclusiviteit.

Deze receptie zal doorgaan op vrijdag 4 augustus in boekhandel Kartonnen Dozen in Berchem, draakplaats 34 vanaf 19.00 uur verwelkomen wij graag iedereen met belangstelling of interesse in Rainbow Solutions of in de producten rond “Hoera! Wij worden papa!!!”

Tentoonstelling is nog de hele Antwerp Pride te bezichtigen.
De doeken uit de tentoonstelling zullen de volledige periode van het Queer Arts festival en Antwerp Pride te bezichtigen zijn in boekhandel Kartonnen Dozen. Dit is dus vanaf 4 augustus tot en met 13 augustus.

INFO OVER DE WORKSHOPS
Deze workshops zijn gericht op kinderen van 4 tot en met 9 jaar. Meer info over deze workshops vind je op onze website: www.rainbowsolutions.be/aanbod/hoera-worden-papa/