Regenboogpakket voor de bibliotheek

Als bibliotheek wil je altijd de nieuwste boeken, films en documentaires kunnen aanbieden aan je klanten, aan jouw bezoekers. Ook in het kader van het thema seksuele oriëntatie en genderdiversiteit komt er vaak iets nieuw op de markt.  

Veel van deze boeken, DVD’s en documentaires worden uitgegeven door zeer kleine en onbekende uitgeverijen. Uitgeverijen waarvan de meeste medewerkers in een bibliotheek nog nooit van gehoord hebben. Omdat dit materiaal bij bibliotheken te brengen en bekend te maken stelde Rainbow Solutions een uitgebreide boeken, film en documentaire lijst op.

Omdat deze uitgeverijen kiezen voor kwaliteit en inhoud van hun werken, zijn de meeste boeken ook iets duurder in aankoop dan bij de standaard boekleveranciers. Maar de winst in het aanbod van uw bibliotheek is vele male groter dan de kleine meerprijs van deze boeken.

Om deze nieuwe dienst te lanceren en bekender te maken richting bibliotheken, hebben wij een enkele speciale aanbiedingen. Kansjes om niet te laten liggen.

Regenboogboekenpakket €89,99

Breid het aanbod van de bibliotheek uit met 5 boeken, vrij te kiezen uit onze uitgebreide boekenlijst. In deze boekenlijst zijn niet enkel romans opgenomen, maar ook stripboeken, boeken over (trans)gender en prentenboeken voor kinderen.

Elsbeth de Jager pakket  €39,99

Dit pakket bestaat uit 3 boeken van de schrijfster Elsbeth de Jager. Deze boeken zijn Hoera! Wij worden papa!!!. Mama’s zijn stoer. Hoe bedoel je?  Deze boeken zijn 3 must have’s voor iedere bibliotheek. Zeer goede en mooi geschreven verhalen verteld vanuit een zelfreflectie van de schrijfster.

De schrijfster Elsbeth de Jager schreef ‘Hoera! Wij worden papa!!!‘ uit een persoonlijke ervaring. Ze scheidde in 2009 van haar ex-man. Hij bleek homo te zijn, iets wat voor hem en zijn omgeving een verrassing bleek. Hun dochtertje snapte het niet. “Als papa nu van mannen houdt en niet van vrouwen, houdt hij nog van mama?” Voor De Jager teken dat ze iets moest schrijven rond het thema.

Regenboogfilmpakket €59,99

Breid het aanbod van de bibliotheek uit met 3 DVD’s, vrij te kiezen uit onze uitgebreide boekenlijst. In deze film zijn niet enkel de populaire klassiekers opgenomen, maar ook de meest recentste films. De thema’s van deze films zijn zeer uiteenlopend.drama, coming-out, humor, geloof, historisch, dans en muziek.

LANCERINGSCADEAU

Bestel je pakket tijdens de maand september en krijg gratis een regenboogvlag (60*90 cm) bij je pakket geleverd. Ideaal om een boekenstand in te richten of uit te hangen op 17 mei, de internationale dag tegen homofobie.

Combineer deze 3 pakketten. Dan krijg je 8 boeken, 3 DVD’s en een regenboogvlagen voor nog maar €179,99 en het formaat van de regenboogvlag is dan 90*150 cm.

Alle getoonde prijzen zijn exclusief verzendkosten