Ontdek onze eerste service catalogus

Rainbow Solutions heeft haar eerste service catalogus laten drukken. Hiermee bewijzen wij opnieuw onze kwalitatieve service. Met hoogstaand niveau willen wij in de markt van workshops rond seksuele orientantie en genderdiversiteit proberen te vernieuwen. 

Download hier de PDF: klik hier

Rainbow Solutions is een advies, coaching en expertise bureau rond de thema’s seksuele oriëntatie en genderdiversiteit. Wij werken samen met bedrijven, overheden, scholen en diverse organisaties op het lokale niveau. Rainbow Solutions werkt rond verschillende beleidsdomeinen bij dit thema en kan ook uw partner zijn om een dynamisch beleid te ontwikkelen voor de organisatie waar u actief bent.

Rainbow Solutions is een vernieuwende speler binnen de holebi- en transgenderbeweging.
Wij zijn geen klassieke vzw, maar een bedrijf. Dit vanuit de visie dat iedereen op het lokaal niveau met dit thema aan de slag kan. Bij ons staat de relatie tussen onze partner(s), de klanten onze adviseur centraal en zijn wij in staat om op een snelle en flexibele manier op maat van de opdrachtgever te werken.

Jeroen Vermeiren - zaakvoerder van Rainbow Solutions“Vanuit mijn jarenlange ervaring binnen de holebi -en transgenderbeweging, zowel in het binnenland als in het buitenland zoek ik naar de best practices die aansluiten bij de uitdagingen van de lokale partner(s) met wie ik samenwerk. Daardoor is ieder project een uniek verhaal dat past in de lokale context van de organisatie.”- Jeroen Vermeiren, zaakvoerder en coach van Rainbow Solutions

Kleurt u samen met ons aan een lokaal, dynamisch verhaal rond dit thema? Wij zijn er alvast klaar voor!