FAQ's voor ouders - en grootouders

Een workshop die gericht is op ouders, grootouders, opvoeders, pleegouders,... waarvan kinderen uit de kast gekomen zijn en/of die met vragen zitten rond genderdiversiteit. Recent zien we dat er terug meer vraag is naar een soort infomoment waarop ouders, grootouders, familieleden van holebi -of transgenderjongeren informatie kunnen krijgen. Dit soort infomoment is niet enkel belangrijk voor de ouders, maar ook voor de jongeren zelf. Uit onderzoeken komt steeds naar voren dat een positieve sfeer en de aanvaarding van jongeren binnen het gezin een positieve invloed heeft op de (mentale) gezondheid van deze jongeren.

Praktisch

Geschikt voor

Organisaties zoals het huis van kind of opvoedingswinkels.

Bedoeld voor

Organisaties die in contact staan met ouders, grootouders, pleegouders, kortom iedereen die "geconfronteerd" wordt met een coming-out in hun omgeving en met vragen zit.

Tijdsduur

De workshop is zeer afhankelijk van interactie. De workshop duurt minimum een uur en bij veel interactie kan dit oplopen tot een tweetal uren.

Aantal deelnemers:

Minimum van 5 deelnemers tot 18 deelnemers

Prijs:

Samen komen wij een prijs overeen die aansluit bij het budget van uw organisatie. Voor ons is het belangrijk dat er geen organisatie achter blijft wanneer ze willen investeren in dit thema.

0/5 (0 Reviews)