De FAQ's van de regenboog

De FAQ's van de regenboog is een herwerking van mijn basisworkshop 'seksuele orientantie en genderdiversiteit'. Deze lezing / workshop is op maat van organisaties die het thema op de agenda willen plaatsen met een diepgaande workshop / lezing over het regenboogthema. 

Deze workshop is eerder informatief, maar biedt ook de mogelijkheid tot vragen en dialoog met de deelnemers en met de deelnemers onder elkaar. Bij deze workshop kan er gekozen worden om ook één van de andere onderwerpen uit mijn lezingen aan te raken.

  1. Dieren uit de kast!
  2. FAQ's voor ouders en grootouders
  3. Genderbewuste opvoeding
  4. LGBTi+ in Europa en de wereld
  5. Lezing: LGBTi+ doorheen de geschiedenis

Praktisch

Geschikt voor

Organisaties op zoek zijn naar een interessante lezing of uiteenzetting. Maar ook voor bibliotheken, cultuurcentra, ... 

Daarnaast kan deze workshop ook gebruikt worden voor organisaties / groepen die diepgaander op het thema willen ingaan en hun deelnemers een meerwaarde willen bieden over het regenboogthema. 

Bedoeld voor

Iedereen van +12 jaar tot .... 

Tijdsduur

De workshop is zeer afhankelijk van interactie. 
Geschatte tijdsduur bedraagt 1.5 uur

In het eerste deel bekijken we samen nog eens wat juist het thema seksuele orientantie en genderdiversiteit inhoud en gaan wie iets dieper in op het LGBTi+ alfabet.

In het tweede deel gaan we dan in op het thema 'dieren uit de kast'

Aantal deelnemers:

Minimum van 7 deelnemers tot 25 deelnemers.

Prijs:

Samen komen wij een prijs overeen die aansluit bij het budget van uw organisatie. Voor ons is het belangrijk dat er geen organisatie achter blijft wanneer ze willen investeren in dit thema.

0/5 (0 Reviews)