LGBTi+ in Europa en de wereld

Met de 'anti homowet' in Hongarije stond Europa in juni 2021 rep en roer! Maar niet enkel Hongarije voert een strijd tegen wat zij benoemen "als de strijd tegen 'de gender ideologie' uit het Westen", ook andere Oost-Europese landen beperken weer de vrijheden van de LGBTi+ gemeenschappen in hun land.

Ook buiten Europa hebben de LGBTi+ gemeenschappen het zwaar te verduren. Discriminatie, geweld en zelfs moord zijn jammer genoeg de normaalste zaak voor de LGBTi's in het Midden-Oosten en Afrika.

Verder kijken we ook naar andere 'progesieve landen' wat kan Vlaanderen / België of Europa nog van hen leren? In deze workshop / lezing kom je het allemaal te weten.

Praktisch

Geschikt voor

Organisaties op zoek zijn naar een interessante lezing of uiteenzetting. Maar ook voor bibliotheken, cultuurcentra, ... 

Bedoeld voor

Iedereen van +12 jaar tot .... 

Tijdsduur

De workshop is zeer afhankelijk van interactie. 
Geschatte tijdsduur bedraagt 1.5 uur

In het eerste deel bekijken we samen nog eens wat juist het thema seksuele orientantie en genderdiversiteit inhoud en gaan wie iets dieper in op het LGBTi+ alfabet.

In het tweede deel gaan we dan in op het thema LGBTi+ in Europa en de wereld.

Aantal deelnemers:

Minimum van 7 deelnemers tot 25 deelnemers.

Prijs:

Samen komen wij een prijs overeen die aansluit bij het budget van uw organisatie. Voor ons is het belangrijk dat er geen organisatie achter blijft wanneer ze willen investeren in dit thema.

0/5 (0 Reviews)