Iedere organisatie in Vlaanderen is verschillend. Wat ook de sterktes en zwaktes zijn van iedere organisatie, binnen iedere organisatie kan er verder nagedacht worden over een structurele verankering van een dynamisch holebi en (trans)gender beleid.

Wanneer een organisatie kiest om binnen één of meerdere domeinen van de werking het beleid structureel te verankeren, dan biedt Rainbow Solutions een coaching traject aan op maat van uw vragen en behoeften.

Concreet zullen uw vraag of vragen, oplossingen op maat vragen. Rainbow Solutions biedt een begeleiding van A tot Z aan via coaching. Indien gewenst kan Rainbow Solutions ook zelf acties/ ideeën voor de organisatie mee vorm geven.

Hoe dit verder concreet vorm zal gegeven worden, zal in een opvolgingsgesprek geregeld worden. Belangrijk hierbij is dat voor Rainbow Solutions steeds de relatie tussen de klant en onze adviseur centraal staan. Hierdoor zijn wij in staat om op een snelle en flexibele manier op maat van de opdrachtgever te werken.

Prijzen:
Na het opvolgingsgesprek krijgt uw organisatie een offerte op maat van uw organisatie. De prijs is afhankelijk van het aantal geleverde uren en gevraagde activiteiten en acties.