Prijsopgave van het boeken van workshops en de tentoonstelling.

Alle workshops en de tentoonstelling zijn eenvoudig te boeken via info@rainbowsolutions.be . In de eerste plaats werkt Rainbow Solutions hier voor samen met gemeente en steden via bibliotheken en scholen uit het kleuter -en basisonderwijs.

Deze tentoonstelling en bijhorende workshops zijn ook uitermate geschikt voor jeugdverenigingen, maatschappelijke organisaties en voor iedereen die aan de slag wil om het thema diversiteit in het gezin en in diverse gezinsvormen zichtbaar te maken bij kinderen.

Voor een concrete prijsopgave, contacteer Rainbow Solutions voor meer informatie. Hierbij enkele tips die de prijsopgave voordelig kunnen maken.

TIP 1: Plaats de tentoonstelling in een makkelijk bereikbare gemeentelijke locatie (bijvoorbeeld een bibliotheek) waar de klasjes op groepsuitstap kunnen komen. Zo kunnen er meerdere basisscholen deelnemen aan de workshop.

TIP 2: Plan de klasjes zoveel mogelijk op dezelfde dag. Een workshop duurt ongeveer 1 uur met een 20-tal leerlingen. Zo beperkt u verplaatsingskosten

Tip 3: Hoe meer klassen – groepen er gebruik van de workshop maken. Hoe scherper wij de prijs voor uw gemeente, organisatie of school kunnen maken.