Succesvolle productlancering

Op vrijdag 4 augustus organiseerde Rainbow Solutions een succesvolle productlancering van Hoera! Wij worden papa!!! in boekhandel Kartonnen Dozen.

Vrijdagavond was het dan zo ver, onze eerste productlancering. Vanuit Rainbow Solutions kunnen we van een succes spreken en willen wij graag iedereen bedanken die aanwezig was. Wij zijn dan ook zeer blij voor het enthousiasme van schrijfster Elsbeth de Jager. Hiermee willen wij haar via deze nogmaals bedanken voor het gebruik van haar boek Hoera! Wij worden papa!!!

Verder zijn wij ook zeer blij met de politieke steun voor ons product via Ann Brusseel, Vlaams volksvertegenwoordiger en deelstaat senator. Vanuit haar deskundigheid over het thema seksuele oriëntatie en genderdiversiteit gecombineerd met haar ervaringen in het onderwijs staat  zij volledig achter projecten als deze.

Workshops
In totaal biedt Rainbow Solutions een 9-tal workshops aan, kaderend in het boek Hoera! Wij worden papa!!! Vanuit verschillende gemeente in Vlaanderen is er ondertussen interesse getoond en wij hopen het volgende jaar dit project verder uit te rollen.

Meer informatie over de workshops kan je verder op onze website vinden 

Foto’s van 4 augustus. 
Hieronder kan je nog enkele foto’s van de productlancering vinden.