Nieuw in ons aanbod: WORKSHOP: GENDERNEUTRALE OPVOEDING EN GENDERBEWUSTE OPVOEDING

Vandaag lanceren we een nieuwe workshop, een nieuwe dienst: Genderneutrale of genderbewuste opvoeding – c’est quoi?

Een interactieve basisworkshop over het thema genderdiversiteit en seksuele oriëntatie. Met andere woorden een  workshop rond “het hokjes denken” zoals genderdiversiteit, genderpatronen, gendernormen. In deze workshop wordt ook dieper ingegaan op het thema “genderbewuste opvoeding”. Met een genderbewuste opvoeding kijken we verder dan de voorgeschreven stereotypen en gendernormen die er zijn. We kijken verder  hoe een genderbewuste opvoeding ervoor kan zorgen dat de kansen en mogelijkheden voor onze kinderen verruimen. Verder komt in deze workshop ook naar voor hoe dit denken in de gendernormen de maatschappij vorm geeft en hoe dit bijvoorbeeld het leven van (LGBTi+) jongeren beïnvloed.

Wens je meer praktische informatie over deze workshop of wens je deze workshop te boeken. Neem dan een kijkje op de bijhorende pagina < meer info >

Deze workshop gaven we reeds in Westerlo < meer info >

Genderneutrale opvoeding, genderbewuste opvoeding, workshop Rainbow Solutions